Un tratament facial de curatare cu ultrasunete foloseste cavitatia pentru a indeparta rapid si in siguranta celulele moarte ale pielii si impuritatile. Atunci cand este utilizat in tratamente faciale, aparatul cu ultrasunete utilizeaza vibratii de joasa frecventa pentru a elimina orice substanta daunatoare care s-ar fi putut acumula pe suprafata pielii. Dupa doar cateva calatorii la salonul de infrumusetare, pielea ta se va simti noua si revigorata, deoarece va fi eliberata de toate aceste toxine.

Care sunt beneficiile tratamentelor facialel cu ultrasunete?

In plus fata de eliminarea tuturor impuritatilor din pielea ta, acest tratamentl va va ajuta si pielea sa para mai clara si mai stralucitoare dupa doar cateva tratamente. Un alt beneficiu este ca poate face minuni persoanelor care sufera de acnee, deoarece coboara adanc in piele pentru a indeparta murdaria care ar putea provoca acne, poate reduce, de asemenea, dimensiunea porilor! Cine nu vrea pori mai mici? In timp ce se intampla aceasta stimulare, va va incuraja pielea sa produca colagen care va poate face pielea sa para sanatoasa!

Zone de aplicare a unui tratament facial cu ultrasunete

Terapia cu ultrasunete este extrem de diversa si ajuta la tratarea unei varietati de afectiuni, permitandu-va sa beneficiati de tratament la numeroase niveluri. De exemplu, puteti combate cosurile, ridurile, cicatricile sau petele de pigment cu efectul lor unic si, astfel, va imbunatatiti aspectul pielii de mai multe ori.

Riduri

Pentru terapia cu ultrasunete de pe fata, efectul tipic este o stimulare a productiei de colagen in straturile mai profunde ale pielii. In acest fel, pielea ta devine mai elastica si mai ferma dupa doar cateva aplicatii, astfel incat sa poti contracara in mod specific procesul de imbatranire. Puteti spori acest efect cu o crema suplimentara de colagen.

Cosuri

Datorita undelor cu ultrasunete, toate straturile pielii sunt vibrate, astfel incat porii pielii se deschid si cosurile si punctele negre sunt mai usor de indepartat. In plus, cremele de ingrijire patrund mai usor in straturile profunde ale pielii si combat poluarea si inflamatia.

Pete si cicatrici pigmentate

Un tratament facial cu ultrasunete activeaza toate tesuturile celulelor si stimuleaza metabolismul celular. Astfel, urmele de pigmentare si cicatricile incep sa se estompeze, pe masura ce frictiunea desfasoara un efect termic care accelereaza transportul fluidului limfatic. In plus, datorita efectului de masaj, activarea celulelor este crescuta, astfel incat pielea si tesutul cicatricial se pot regenera mai bine.

Piele lasata si pungi sub ochi

Aveti pielea lasata sau suferiti de pungi sub ochi? O terapie cu ultrasunete este exact pentru dvs. Un tratament facial cu ultrasunete stimuleaza pielea si sistemul limfatic, eliminand astfel retentia de apa. In acest fel, pielea devine mult mai ferma si pungile pentru ochi se diminueaza in mod vizibil cu aceasta metoda.