Rejuvenare faciala

Rejuvenarea faciala se refera la un protocol de tratamente care sunt folosite pentru refacerea si pentru imbunatatirea aspectului tenului, dar si cu scopul de intinerire a acestuia. Tratamentele de rejuvenare faciala trebuie adaptate nevoilor fiecarei persoane si in functie de rezultatele care sunt vizate. In cadrul procedurilor de rejuvenare faciala vorbim despre tratarea diferitelor probleme la nivelul pielii tenului. Exista in acest sens proceduri chirurgicale care sunt folosite cu scopul de a regasi simetria si structura fetei si a pielii, dar si proceduri non-invazive care au ca si obiectiv tratarea ridurilor, a cicatricilor sau hiperpigmentarea pentru a reda elasticitatea pielii.

Tratamentele de rejuvenare faciala nu se adreseaza doar persoanelor mature sau de varsta a treia. De asemenea, aceste proceduri nu sunt destinate exclusiv persoanelor de sex feminin. Aceste abordari non-invazive pot fi aplicate pentru persoane care au peste 20 de ani. In functie de varsta pacientului si de problemele cu care acestea se confrunta, un medic specialist care lucreaza in cadrul salonului de infrumusetare Routine Beauty Center poate sa recomande si sa conceapa un tratament personalizat si adecvat pentru fiecare pacient in parte.

Beneficiile rejuvenarii faciale sunt multiple. Dincolo de diminuarea ridurilor, procedurile regasite in tratamentele de rejuvenare faciala inseamna inclusiv redarea frumusetii pielii si a trasaturilor fetei. Astfel putem vorbi despre urmatoarele tratamente atunci cand avem in vedere rejuvenarea faciala: tratarea ridurilor de expresie sau a ridurilor profunde, tratarea pielii care si-a pierdut elasticitatea, tratarea problemelor cauzate de hiperpigmentare, tratarea petelor de batranete, tratarea melasmelor sau a petelor din timpul sarcinii, tratarea acneei si a urmelor lasate de acnee, dar si tratarea petelor cauzate de expunerea la Soare.

In cadrul salonului de infrumustare Routine Beauty Center vei putea beneficia de o gama diversificata de tratamente de rejuvenare faciala, tratamente minim invazive sau chiar tratamente non-invazive.

In cadrul acestor tratamente putem aminti proceduri precum microdermabraziune cu particule de diamant, tratamente cu radiofrecventa, peeling-uri faciale chimice, lifting-uri cu fire resorbabile, injectari cu acid hialuronic sau rejuvenarea pielii cu tratament IPL (lumina intens pulsata). Fiecare dintre aceste tratamente de rejuventare faciala are o anumita adresabilitate, in functie de fiecare pacient in parte si in functie de nevoile si asteptarile acestuia.

Procedurile de tratament sunt stabilite doar in urma unui consult de specialitate efectuat de catre medicii care lucreaza in cadrul Routine Beauty Center. In urma consultului se vor identifica problemele tenului si eventualele cauze ale acestor probleme. Ulterior este stabilit un tratament menit a avea cele mai eficiente rezultate si in acelasi timp tratamentul urmeaza a se concentra in mare proportie pe produse si abordari naturale.

 

Printre cele mai inovative procedee in rejuvenarea faciala regasim tratamentele pe baza tehnologiei IPL. Aceasta procedura foloseste lumina intens pulsata care are menirea de a trata afectiunile pielii si eliminarea efectelor imbatranirii, efecte precum riduri, pete sau texturi neuniforme ale pielii. Aceasta tehnica non-invaziva aduce rezultate foarte bune prin reimprospatarea si revigorarea pielii prin inducerea unor microrani controlate in piele. Aceasta procedura are rolul de a vindeca pielea si de a sustine crearea de celule noi.

Probleme tratate:

  • Acnee
  • Riduri de expresie
  • Hiperpigmentari, pistrui, pete solare
  • Cuperoza
  • Melasma
  • Culoarea neuniforma a pielii.

Imaginea ta conteaza!

0729 494 891

Routine Beauty Center, Strada Victoriei, nr. 1A, Pitesti, in spatele restaurantului Mateo