Microdermabraziune cu pulbere de diamant

Una dintre procedurile folosite in cadrul tratamentelor faciale in salonul de infrumusetare Routine Beauty Center in Pitesti este microdermabraziunea cu pulbere de diamant. Aceasta tehnica presupune folosirea unor dischete de unica folosinta, dischete care au pulbere de diamant. Microdermabraziunea cu pulbere de diamant este cea mai moderna abordare pentru revigoarea tenului si pentru regasirea unui ten cat mai luminos.

Terapie

Aceasta terapie este de fapt un peeling mecanic care foloseste pulbere de diamant intr-un mod complet non-invaziv si non-agresiv care contribuie la exfolierea celulelor moarte de la suprafata pielii. In acelasi timp in urma aplicarii acestei tehnici de tratament facial se obtine inclusiv indepartarea punctelor negre superficiale si excesul de sebuum de la nivelul fetei. Implicit vorbim si despre reducerea semnelor aparute ca urmare a acneei. In consecinta vorbim despre stimularea regenerarii celulare la nivelul zonei tratate astfel incat organismul sa poata crea mai usor noi fibre de elastina si colagen.

Microdermabraziunea cu pulbere de diamant reprezinta un concept unic si cu o maxima eficienta. Astfel, in urma fiecarui tratament, pulberea fina de diamant regasita pe dischetele de unica folosinta are menirea de a curata profund si foarte eficient tenul ca urmare a granulatiei intacte a dischetelor cu pulbere de diamant. Rezultatele acestei proceduri sunt foarte apreciate si prin prisma faptului ca pulberea de diamant este perfect sigura in aplicarea tratamentelor la nivelul tenului datorita faptului ca vorbim despre o pulbere hipoalergenica. Microdermabraziunea reprezinta o terapie folosita pentru regenerarea celulara ca prima etapa in majoritatea terapiilor cosmetice, dar si pentru tratarea vergeturilor.

Odata ce alegi sa beneficiezi de procedura de curatare a tenului pe baza dischetelor cu pulbere de diamant vei putea sa te bucuri de o serie de beneficii oferite doar de aceasta procedura. In primul rand vorbim despre exfolierea celulelor moarte de la suprafata stratului de piele, diminuarea semnelor de imbatranire de la nivelul fetei, indepartarea punctelor negre superficiale si a petelor de pigmentare, combatarea ridurilor fine si a liniilor de expresie, inchiderea porilor care sunt dilatati si reducerea excesului de sebuum. Tot in randul beneficiilor oferite de microdermabraziunea cu pulbere de diamant se regaseste inclusiv tratarea cicatricilor post-acnee, inlaturarea vergeturilor formate, dar si mentinerea unui aspect ferm si cat mai luminos al pielii.

 

La salonul de infrumusetare Routine Beauty Center vei putea beneficia de personal specializat si instruit pentru a oferi tratamente de microdermabraziune cu pulbere de diamant. Daca iti doresti sa ai un ten cat mai ferm si cu aspect cat mai luminos, atunci nu ezita sa apelezi la aceste proceduri pe baza de pulbere de diamant pentru tratamente faciale. Aceste proceduri sunt non-invazive si ofera rezultate foarte eficiente pentru toate tipurile de ten si pentru persoane de toate varstele.

Probleme tratate:

  • Cicatrici post-acneice
  • Pete pigmentare
  • Riduri fine
  • Ten cu tendinte acneice
  • Ten lipsit de elasticitate

Imaginea ta conteaza!

0729 494 891

Routine Beauty Center, Strada Victoriei, nr. 1A, Pitesti, in spatele restaurantului Mateo