Tratamente faciale

Tratamentele faciale ajuta la infrumusetarea pielii, curata porii, exfoliaza celulele moarte ale pielii, hidrateaza pielea si trateaza problemele comune ale pielii. Acestea sunt unul dintre cele mai populare tratamente pentru cei care merg la un salon de infrumusetare. Tratamentele faciale sunt concepute pentru a spori aspectul imediat, sanatatea generala si longevitatea pielii. Aproape toate tratamentele faciale cuprind etape de curatare profunda si exfoliere, dar produsele si instrumentele utilizate depind de tipul de ten.

Experienta unei infrumusetari faciale poate oferi multiple beneficii pentru sanatate si frumusete. Un tratament facial facut cu regularitate este ideal pentru mentinerea sanatatii pielii si va poate lasa un ten radiant. Exista multe tipuri de tratamente pe care le puteti allege, in functie de problemele cu care se confrunta tenul dumneavoastra, de exemplu, unele ajuta la elasticitatea pielii, prevenind pielea lasata, ridurile si alte semne de imbatranire, in timp ce altele ajuta la combaterea afectiunilor pielii uscate sau a acneei.

Chiar si unele femei norocoase dintre voi cu o piele perfecta se vor bucura de placerea unui tratament facial, care utilizeaza tehnici de masaj bland. Masajele faciale nu sunt doar relaxante; de asemenea, stimuleaza circulatia si fluxul de sange, ajutand pielea de pe fata ta sa se autovindece in timp ce iti revigoreaza mintea.

Exista multe tipuri diferite de probleme ale pielii – cosmetice si de sanatate si multe tipuri de solutii. Ne vom concentra asupra problemelor / tratamentelor pielii in scopuri cosmetice. Unele dintre cele mai frecvente probleme sunt cicatricile acneei, petele de varsta, ridurile si pielea lasata. Unele dintre cele mai frecvente tratamente ale pielii sunt: rejuvenarea faciala cu IPL, microdermabraziune, curatate faciala cu ultrasunete si current galvanic, electrostimularea faciala, acid hyaluronic, botox etc.

Microdermabraziunea actioneaza pentru indepartarea petelor de varsta si a cicatricilor mai usoare ale acneei. Procedura este unul dintre tratamentele preferate pentru riduri, deoarece se efectueaza rapid intr-un cabinet de estetica faciala. Esteticianul foloseste un instrument portabil pentru a pulveriza cristale mici pe suprafata pielii. Cristalele exfoliaza straturile pielii, utilizand simultan aspiratia pentru a indeparta cristalele si celulele moarte ale pielii. Mai multe tratamente cu microdermabraziune pot fi necesare pentru indepartarea ridurilor si pentru alte tratamente pe care le ofera.

Rejuvenarea faciala cu IPL este un tratament avansat de indepartare a ridurilor care utilizeaza lumina infrarosie pentru a strange pielea fara interventie chirurgicala. Lumina furnizeaza caldura straturilor de sub suprafata pielii, stimuland productia de colagen si facand pielea sa arate mai stransa. Multi pacienti considera procedura o alternativa buna la liftingul facial traditional, deoarece nu necesita anestezie, nici bisturiu si nici timp de refacere.
Curatarea faciala cu ultrasunete consta in indepartarea straturilor superioare ale pielii pentru a o regenera complet si pentru a obtine o piele noua, curata si moale. Lotiunile si substantele abrazive au fost utilizate in general pentru indepartarea acestor straturi, dar in zilele noastre, datorita dezvoltarii peelingului ultramodern sau peelingului cu ultrasunete, tratamentul este mai usor, mai eficient si, mai presus de toate, mult mai putin agresiv pentru piele. Tratamentul se efectueaza cu echipamente de medicina cosmetica specifice care trimit unde ultrasunete si vibratii de intensitate reglabila catre derm printr-o spatula din otel chirurgical. Una dintre partile sale indeparteaza progresiv imperfectiunile pielii si, odata terminata, cealalta parte maseaza zona tratata folosind lotiune sau o masca racoritoare.

Imaginea ta conteaza!

0729 494 891

Strada Victoriei, nr. 1A, Pitesti, in spatele restaurantului Mateo