Vacuum corporal

Unul dintre cele mai eficiente tratamente impotriva celulitei, indiferent de gradul acesteia, este tratamentul de vacuum corporal. Acest tratament se regaseste in cadrul serviciilor oferite de Routine Beauty Center din Pitesti persoanelor dornice sa isi regasesca increderea in aspectul fizic dorit. In acest sens tratamentul cu vacuum are menirea de a sparge si de a indeparta celulele grase care au aspect neplacut, acele celule care duc la formarea celulitei.

Procedura in cadrul tratamentului de vacuum corporal presupune un masaj de tip aspiratie cu ajutorul unui aparat vacuum. Acest tratament are rolul de a imbunatati semnificativ si vizibil aspectul pielii afectate de celulita. Prin aceasta procedura este eliminat stratul de grasime regasit subcutanat, dar si apa care este retinuta la nivelul tesuturilor si toxinele din tesuturi. In urma acestei proceduri este favorizat drenajul limfatic si eliminarea eficienta a celulitei. Cu alte cuvinte, atunci cand vorbim despre terapia cu vacuum la nivel corporal vorbim despre un masaj profund al tesuturilor cutanate prin spargerea grasimilor care conduc la aparitia celulitei.

Efectele tratamentului cu vacuum corporal pentru eliminarea celulitei sunt numeroase. Acest tratament este indicat pentru toate tipurile de celulita. In acest context pot sa apeleze la vacuum corporal atat pacientii care au celulita fibroasa, cat si cei care au celulita edematoasa, dar si pacientii cu celulita mixta. De asemenea, indiferent daca vorbim despre gradul de avansare I sau daca ne referim la gradul de avansare IV al celulitei, tratamentul cu vacuum corporal inseamna eficienta si rezultate imediate.

Tratamentul de vacuum

Ca urmare a faptului ca tratamentul de vacuum corporal lucreaza la o mare profunzime, acest tratament are capacitatea de sparge atat micro, cat si macro nodulii celulitici. Astfel dupa 2-3 sedinte de tratament aspectul neplacut al celulitei va incepe sa dispara. Ca urmare a faptului ca aceste proceduri contribuie la stimularea circulatiei limfei si la nivelul venelor, dar si ca urmare a schimbului celular si a produselor utilizate pe parcursul tratamentului, pielea isi va recastiga fermitatea si luminozitatea.

In cadrul procedurii de vacuum corporal se vor folosi aparaturi si echipamente acreditate si verificate. Pentru eficienta procedurilor se va apela la ulei esential cu rol de a drena stratul de celulita, dar si o crema anticelulitica extrem de puternica. In functie de programul setat de specialistii care conduc aceste tratamente si in functie de zonele unde se aplica tratamentul, o sedinta poate sa dureze de la 20 de minute si pana la 40 de minute. Chiar daca vorbim despre rezultate vizibile inca dupa prima sedinta, pentru durabilitatea rezultatelor se recomanda undeva intre 6 si 10 sedinte. Sedintele de vacuum corporal pot fi programate zilnic, insa pentru evitarea aparitiei vanatailor se recomanda o zi de pauza intre sedinte.

Beneficiile tratamentului de vacuum corporal vizeaza remodelarea corporala eficienta, indepartarea celulitei, imbunatatirea circulatiei sanguine, obtinerea unui aspect tonifiat si ferm al pielii, reducerea vergeturilor, dar si eliminarea toxinelor din corp. Nu in ultimul rand vorbim despre relaxarea musculaturii. Pentru a te bucura de toate aceste beneficii ale procedurilor de vacuum corporal, te invitam sa faci o programare la salonul de infrumustare Routine Beauty Center din Pitesti.

Imaginea ta conteaza!

0729 494 891

Routine Beauty Center, Strada Victoriei, nr. 1A, Pitesti, in spatele restaurantului Mateo