Epilare definitiva Laser Diode

Tratamentele de epilare definitiva reprezinta cea mai eficienta solutie pentru a indeparta firele de par nedorite si inestetice din anumite zone ale corpului. Cu ajutorul tratamentului de epilare definitiva orice persoana poate arata intotdeauna impecabil. In cadrul tratamentelor de epilare definitiva din cadrul salonului nostru se foloseste cea mai avansata tehnologie cu triplu LASER cu diode. Sunt combinate avantajele a 3 lungimi de unda: 808nm, 755nm si 1064nm, aceasta tehnica este  eficienta si sigura pentru indepartarea firelor de par pentru totdeauna de la nivelul corpului, cu rezultate vizibile de la prima sedinta Tehnologia laser este eficienta pentru toate tipurile de piele si de par, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

PROGRAMEAZA-TE

 0729 494 891

Tehnologia Laser Diode

Tehnologia de îndepărtare a părului cu laser se bazează pe dinamica selectivă a luminii și a căldurii. Laserul trece prin suprafața pielii pentru a ajunge la rădăcina foliculilor de păr fara rănirea țesutului înconjurător. Cea mai sigură tehnologie pentru îndepărtarea permanentă a părului acum, fara durere.

Cele 3 lungimi de unda ale Laserului Diode sunt potrivite pentru a fi absorbite la nivelul melaninei firelor de par, dar in acelasi timp pentru a diminua foarte mult orice eventuala trauma la nivelul pielii. Lumina este absorbita de catre pigmentii firelor de par si apoi este transformata in caldura astfel incat firul de par este ars pana la radacina, distrugandu-se inclusiv foliculele firelor de par. Cu alte cuvinte, regenerarea firelor de par acolo unde foliculul a fost distrus nu mai este posibila. Drept consecinta, firele de par supuse acestui tratament urmeaza sa cada in cca. 2-3 saptamani de la aplicarea tratamentului.

Tratamentele de epilare definitiva se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor. Acest tratament se poate aplica in aproape orice zona a corpului, exceptie facand zona scalpului, a urechilor si a ochilor, respectiv zona intima in cazul barbatilor. In cadrul tratamentelor de epilare definitiva oferite de Routine Beauty Center din Pitesti vei putea beneficia de aparatura si echipamente certificate si autorizate conform normelor in vigoare din Uniunea Europeana. Acest lucru atesta faptul ca in urma aplicarii unor astfel de tratamente nu vor exista riscuri la adresa sanatatii persoanelor care apeleaza la sedintele de epilare definitiva.

Trebuie mentionat faptul ca rezultatele tratamentelor de epilare definitiva sunt diferite de la persoana la persoana. Rezultatele acestor tratamente sunt influentate de mai multe aspecte. Dintre acestea merita a fi amintite aspecte precum varsta pacientului, grosimea firelor de par, gradul sau intensitatea pigmentarii firelor de par, nivelul de pigmentare al pielii, dar si respectarea indicatiilor personalului care urmeaza sa aplice tratamentul de epilare definitiva. Nu in ultimul rand, respectarea programului de tratament poate influenta semnificativ rezultatele finale ale acestuia.

Cu toate ca exista un numar aproximativ standard de sedinte in cadrul unui tratament de epilare definitiva, numar ce variaza de la 4 pana la 8 sedinte, trebuie mentionat faptul ca la Routine Beauty Center consideram ca fiind lipsit de etica sa enuntam cu exactitate un numar de sedinte, avand in vedere aspectele care influenteaza rezultatele acestui tratament de infrumusetare si ingrijire corporala.

Daca iti doresti sa scapi de firele de par nedorite si inestetice de la nivelul corpului, Routine Beauty Center iti pune la dispozitie tratamente de epilare definitiva la calitate premium si in conditii financiare avantajoase.

CONTRAINDICATII

 • Tratamentele cu medicamente fotosensibile
 • Boli de piele
 • Tatuaje
 • Sarcina si alaptare
 • Piele bronzata excesiv
 • Dereglari hormonale
 • Implanturi metalice in zona de urmeaza a fi epilata

 

RECOMANDARI PENTRU OBTINEREA CELOR MAI BUNE REZULTATE

 • Se va respecta intervalul recomandat de catre specialistii nostri;
 • Se va renunta la orice metoda de epilare prin smulgere;
 • Nu va expuneti la soare 3 zile inainte de tratament si 3 zile dupa tratament
 • Se va evita folosirea uleiurilor de corp, acestea hranind radacina firului de par.

Imaginea ta conteaza!

0729 494 891

Routine Beauty Center, Strada Victoriei, nr. 1A, Pitesti, in spatele restaurantului Mateo