Laminare

La Routine Beauty, folosim produse Elleebana de inalta calitate, care va ofera gene si sprancene pline, frumoase si sanatoase. Personalul nostru cu inalta pregatire va va asigura ca primiti cele mai bune practici de ingrijire si igiena, impreuna cu personalizare pentru a obtine cel mai bun rezultat pe care il cautati cu Lash Lift.

Uitati de extensiile de gene, creati aspectul cu propriile gene naturale. Una dintre cele mai simple moduri de a va schimba aspectul este cu laminare si vopsire gene. Dupa tratamentul rapid, nedureros si accesibil, ochii tai vor arata instantaneu mai stralucitori si mai deschisi, facandu-te sa pari mai tanar si mai treaz. In plus, genele tale vor obtine acea ondulatie  sexy pe care le-ai dorit dintotdeauna! Ganditi-va la asta ca si cum va ondulati permanent genele si aplicati rimel care nu se uzeaza niciodata.

Rezultatele dureaza pana la 6-8 saptamani. Nu este recomandat pentru femeile insarcinate.

Tratamentul de laminare a genelor implica doua procese separate, ambele concepute pentru a va oferi gene frumoase  timp de cateva saptamani. Laminarea genelor imita efectul unui ondulator de gene. Iti face genele sa se indoaie in sus, lasandu-le sa arate mai lungi, iar ochii tai mai deschisi si stralucitori. Intre timp, o nuanta de gene este similara cu o nuanta de sprancene – sau aplicarea mai multor straturi de rimel. Iti face genele sa para mai intunecate, mai groase si mai pline. Este izbitor in special pentru cei cu gene blonde sau rosii in mod natural.

Laminare sprancene

Laminarea sprancenelor este o tehnica folosita pe sprancene pentru a crea sprancene voluminoase, pline, definite si totusi cu aspect natural. Tratamentul este conceput pentru a indrepta firele de par din sprancene si pentru a le oferi un aspect complet pufos si mai ridicat. Este salutat ca fiind alternativa fara ace la microblading, deoarece rezultatele par atat de precise.

Noua tehnica, originara din Rusia, este in esenta o permanenta pentru sprancenele tale, dar fara a utiliza aceleasi substante chimice dure. Este un tratament cu keratina care nu numai ca stimuleaza cresterea in timp ce intareste firele de par ale sprancenelor, dar creeaza sprancene groase si pline.

Rezultatele dureaza 5 – 8 saptamani.