Curatare faciala

Curatare faciala cu ultrasunete si curent galvanic

Un alt tratament pe care il poti regasi in oferta salonului de infrumusetare Routine Beauty Center din Pitesti este cel care vizeaza curatarea faciala prin tehnologia cu ultrasunete si prin intermediul curentului galvanic. Aceste doua proceduri contribuie la o curatare foarte eficienta si in profunzime a tenului, fara a ataca stratul de piele si fara utilizarea diferitelor produse chimice. Cu ajutorul curatarii faciale cu ultrasunete si curent galvanic, circulatia sangelui la nivelul tenului este reactivata, iar celulele moarte dispar sub actiunea aparatelor folosite pentru aceste tratamente.

Servicii de calitate

Mai mult, curatarea faciala cu ultrasunete si curent galvanic inseamna inclusiv un stimul pentru formarea colagenului la nivelul pielii fetei, acest lucru aducand un efect foarte hranitor pentru piele. Tratamentul pe baza de ultrasunete si energie galvanica este lipsit de durere si este non-invaziv. La incheierea unui astfel de tratament se efectueaza un masaj facial pentru relaxare. Curatarea faciala cu ultrasunete si curent galvanic reprezinta un tratament perfect pentru lunile reci de iarna si atunci cand pielea tenului este expusa temperaturilor foarte scazute.

Ca urmare a curatarii tenului cu ajutorul ultrasunetelor si a curentului galvanic, pielea este hidratata si fina ca o consecinta a inchiderii porilor in urma procedurilor aplicate. In acelasi timp, aceste proceduri inseamna indepartarea punctelor negre si a punctelor de grasime, iar rezultatul este un ten revitalizat si luminos. Astfel de tratamente pentru curatare faciala cu ultrasunete si curent galvanic sunt recomandate bilunar, pentru a te bucura astfel de o piele mereu fina. Cu ajutorul terapiei cu ultrasunete aspectele mai putin estetice de la nivelul fetei vor fi tratate prin efecte mecanice, termice si chimice. In urma acestor proceduri cu ultrasunete tesuturile solicitate mecanic se vor incalzi si vor conduce la reactii chimice benefice pentru organism.

In urma tratamentului cu ultrasunete se ajunge in profunzime de pana la 1 cm la nivelul tenului, ajungand astfel pana la nivelul tesutului adipos

Cu ajutorul ultrasunetelor se exfolieaza fara nici un fel de agresivitate anumite straturi de piele, iar ulterior cremele hidratante pot patrunde mult mai in adancime. Mai mult, caldura creata in profunzimea pielii ajuta la producerea de colagen, ceea ce contribuie ulterior la diminuarea ridurilor si la reducerea liniilor fine la nivelul fetei.

Daca iti doresti sa te bucuri de un ten cat mai curat si perfect fin, atunci poti avea in vedere tratamentele de curatare faciala cu ultrasunete si curent galvanic oferite de specialistii de la Routine Beauty Center. Vei beneficia de tratamente personalizate in functie de nevoile tale si in functie de caracteristicile tenului tau astfel incat rezultatele sa fie vizibile intr-un timp cat mai scurt si pe termen indelungat.

Beneficii:

  • Indeparteaza sebumul si impuritatile pentru un ten mai curat si luminous;
  • Reda stralucirea pielii;
  • Imbunatateste circulatia sangelui si elasticitatea pielii;
  • Accelereaza regenerarea celulara;
  • Amelioreaza inflamatia;
  • Produsele cosmetice patrund mai usor in piele.

Imaginea ta conteaza!

0729 494 891

Routine Beauty Center, Strada Victoriei, nr. 1A, Pitesti, in spatele restaurantului Mateo