REMODELARE CORPORALA

Remodelarea corporala include toate acele tehnici care au scopul de a remedia imperfecțiunile pielii care afectează aproape 80% dintre femei în principal, datorită modificărilor hormonale la care sunt supuse. Împreună cu femeile, bărbații sunt supuși tot mai mult acestor proceduri moderne.

Tratamentul de remodelare corporală se concentrează pe imbunatatirea aspectului părților vizate ale corpului fără intervenție chirurgicală. Îndepărtează în siguranță excesul de grăsimi ale corpului, oferindu-vă sprijinul suplimentar de care aveți nevoie pentru a elimina acea grăsime încăpățânată. Remodelarea corporală, împreună cu dieta și exercițiile fizice adecvate, vă pot oferi silueta ideală. Aceasta este neinvazivă, ceea ce înseamnă că va puteti continua rutina zilnica fără a avea nevoie de timp pentru a vă recupera.

Remodelarea corporală este un tratament oferit de Routine Beauty

Remodelarea corporala este un tratament oferit de Routine Beauty astfel incat pacientii nostri sa isi recapete greutatea si dimensiunea cu care se simt confortabil si sa obtina un corp perfect. Pacientii care, dupa ce s-au ingrasat din diferite motive – obiceiuri proaste in timpul verii sau iernii etc. – decid sa revina la greutatea lor ideala, pentru combaterea depunerilor de grasime si a celulitei. Scopul este sa slabesti treptat, cu sesiuni estetice, dieta si exercitii fizice.

Electrostimularea

Electrostimularea, inovatia in tratamentul de remodelare corporala, este o tehnică revoluționară de conturare a corpului care vizează și elimină celulele adipoase din corpul dumneavoastră. Aceasta este soluția fără durere pentru pielea mai ferma, celulita redusă și tonus muscular îmbunătățit pentru a vă ajuta să arătați și să vă simțiți cel mai bine.

Pentru a combate celulita, fara indoiala, unul dintre cele mai bune tratamente este cel cu vacuum anticelulitic, prin care se reuseste imbunatatirea vizibila a aspectului pielii, se elimina stratul de grasime subcutanata si de asemenea favorizeaza drenajul limfatic. Acesta nu se limiteaza doar la eliminarea grasimilor si dislocarea lor, ci si la scaderea considerabila in centimetrii si ameliorarea vergeturilor.

Impachetarile la termocuverta sunt foarte utile pentru aplicarea tratamentelor de slabire, pentru intarirea tesuturilor sau eliminarea excesului de grasime.

Face alte tratamente mai eficiente și este folosita ca o completare a altor tehnici estetice, cum ar fi electrostimularea. Este un bun ajutor pentru obezitate, grăsimi localizate și celulită, deoarece funcționează prin creșterea temperaturii corpului și dizolvarea grăsimilor puțin câte puțin.

De asemenea, oxigenează și dilată porii, astfel încât pielea corpului dvs. va arăta mult mai întinerită la sfârșitul sesiunii. Beneficiile principale sunt: are un efect dovedit pentru eliminarea sau arderea grăsimilor, este deosebit de eficienta în zonele de acumulare a grăsimilor, cum ar fi abdomenul, picioarele sau fesele, favorizează transpirația și eliminarea toxinelor din organism, de asemenea, are un efect relaxant, reducând stresul și oboseala.

Imaginea ta conteaza!

0729 494 891

Routine Beauty Center, Strada Victoriei, nr. 1A, Pitesti, in spatele restaurantului Mateo