Electrostimulare corporala si faciala

Tratamentul de electrostimulare se poate folosi eficient atat in cazul procedurilor pentru ingrijirea tenului fetei, cat si pentru tratamentele si procedurile care vizeaza obtinerea unei greutati optime.

Electrostimularea faciala

Odata cu trecerea anilor, tonusul muscular la nivelul fetei se diminueaza si implicit apar primele semne ale imbatranirii. Mai mult, reducerea productiei de celule de colagen si elastina inseamna aparitia ridurilor. Tocmai in acest context intervin procedurile de electrostimulare faciala. Aceste proceduri au menirea de a reduce semnele vizibile ale imbatranirii prin faptul ca ajuta la obtinerea unui aspect cat mai uniform al tenului si netezirea pielii pentru un timp indelungat.

In cadrul salonului de infrumusetare Routine Beauty Center din Pitesti va propunem proceduri pentru electrostimulare faciala care sa acopere nevoile pacientilor pentru tonifierea tenului fetei, a gatului si a decolteului. Procedurile de electrostimulare faciala implica stimularea nervilor care alimenteaza fibra musculara la nivelul fetei. Prin stimulare fibrele musculare se scurteaza si se contracta. In acest mod contractarea constanta a muschilor la stimulii aparatelor folosite pentru electrostimulare faciala conduce la activarea miscarilor astfel incat muschii fetei sunt activati.

Electrostimularea faciala este o procedura non-invaziva care are rolul de a tonifia muschii fetei. Pentru aceste proceduri se foloseste un aparat profesional care este utilizat in cadrul unor sedinte de aproximativ 15 minute. Se efectueza un numar de 3 sedinte pe saptamana, insa trebuie subliniat faptul ca tratamentul depinde adesea de caracteristicile fiecarui pacient si de nevoile acestuia. Un tratament complet de electrostimulare faciala inseamna intre 12 si 24 de sedinte.

Electrostimularea corporala

Procedura de electrostimulare corporala reprezinta o modalitate pasiva pentru a slabi si implica sedinte de 45 de minute care sunt echivalentul a 4-5 ore de miscare intr-un ritm alert. Prin stimularea fibrei musculare si contractarea acesteia ca urmare a stimulilor realizati cu ajutorul unor aparate profesionale se realizeaza un consum mai mare de energie. Ca raspuns la nevoia mai mare de consum de energie, organismul preia din energia zonelor mai apropiate astfel incat ajuta la consumarea de tesut adipos aflat in surplus in respectivele zone. In consecinta se obtin muschi mai fermi si mai bine definiti, dar si eliminarea treptata a grasimilor.

Salonul de infrumustare Routine Beauty Center din Pitesti pune la dispozitia pacientilor sai aparatura de ultima generatie pentru electrostimulare corporala. Aceste aparate profesionale acopera o mare parte din corp si ofera diferite grade de stimulare astfel incat sa ofere rezultate eficiente inca de la primele sedinte. Cu alte cuvinte, daca ai nevoie de remodelare corporala sau daca vrei sa elimini stratul adipos si celulita, procedurile de electrostimulare corporala se pot dovedi a fi alegerea optima.

Durata sedintelor de electrostimulare corporala variaza de la pacient la pacient, insa pentru un tratament complet este indicat a se urma un numar de aproximativ 12 sedinte. Cele 12 sedinte sunt impartite cate 3 sedinte pe saptamana. Printre beneficiile procedurilor de electrostimulare corporala pot fi amintite imbunatatirea circulatiei sanguine, eliminarea celulitei, imbunatatirea circulatiei periferice, imbunatatirea sintetizarii de elastina si colagen, dar si cresterea capacitatii de absorbtie a nutrientilor la nivelul pielii.

 

Imaginea ta conteaza!

0729 494 891

Routine Beauty Center, Strada Victoriei, nr. 1A, Pitesti, in spatele restaurantului Mateo