Vacuum facial

Drenajul limfatic facial reprezinta o tehnica de masaj caracterizata de miscari lente si de o presiune usoara aplicata la nivelul tenului. Aceasta procedura de masaj urmareste anumite linii in zona fetei si are scopul de a elimina limfa care este incarcata de diferite toxine, dar si surplusul de apa din zona fetei. Rezultatele sedintelor de drenaj limfatic facial se pot face simtite inca de la prima sedinta. Insa pentru a beneficia de rezultate de durata si vizibile timp indelungat, se recomanda urmarea unui tratament cu mai multe astfel de sedinte. Drenajul limfatic poate sa fie regasit ca tratament de sine statator pentru ingrijirea corporala sau poate fi parte a unui tratament mai complex in completarea altor proceduri de ingrijire si infrumusetare.

Cunoscut si ca vacuum facial, acest tratament are menirea de a stimula mecanismele proprii ale tenului pentru a lupta cu aparitia ridurilor odata cu trecerea timpului. In acest demers, vacuumul facial aduce o serie de beneficii pentru aceia care aleg sa apeleze la specialistii in astfel de proceduri. Printre beneficiile drenajului limfatic facial sau ale masajului cu vacuum facial se regasesc urmatoarele: indepartarea rezidurilor de sebuum de la nivelul tenului, accelerarea circulatiei sanguine, eliminarea toxinelor de la nivelul fetei si prevenirea/combaterea aparitiei ridurilor. In acelasi timp aceste procedee inseamna o abordare eficienta pentru a inlatura cearcanele si pentru ridicarea pometilor sau reducerea aspectului de barbie dubla. Mai mult, prin prisma faptului ca vorbim despre un masaj de mare profunzime si care este efectuat sistematic, aceaste proceduri ajung sa actioneze atat asupra tenului cutanat, cat si subcutanat, favorizand astfel indepartarea toxinelor si formarea celulelor de colagen si elastina.

Pentru un tratament facial de drenaj limfatic este recomandat o cura de 12-15 sedinte astfel incat rezultatele sa fie vizibile pe termen lung. O astfel de sedinta de masaj limfatic facial dureaza aproximativ 20 de minute, timp in care se trateaza atat fata, cat si gatul. In functie de nevoile pacientului se va insista asupra acelor zone care sunt considerate cu probleme. Vorbim aici despre un tratament complet nedureros, iar intensitatea drenajului limfatic facial depinde de nivelul de sensibilitate al fiecarui pacient.

Imaginea ta conteaza!

0729 494 891

Routine Beauty Center, Strada Victoriei, nr. 1A, Pitesti, in spatele restaurantului Mateo