Impachetari termocuverta

Impachetarile termocuverta sau tratamentul cu patura termica reprezinta acele tratamente corporale de infrumusetare care au ca principal scop reducerea celulitei, dar in acelasi timp vizeaza inclusiv eliminarea toxinelor din organism, imbunatatirea circulatiei sanguine, hidratarea pielii corpului si relaxarea. Impachetarile cu patura termica functioneaza similar cu efectul de sauna prin inducerea unui proces de transpiratie si de ardere extrem de rapida a grasimilor corporale.

Termocuverta

Termocuverta este un dispozitiv similar ca si aspect cu un sac de dormit si este realizata similar cu o patura electrica. Exista mai multe tipuri de astfel de paturi termice, si anume termocuverta cu o singura zona de caldura, termocuverta cu 2 zone de caldura, dar si termocuverta cu 3 zone de caldura. Aceste zone de caldura lasa la alegerea pacientului si a specialistilor in remodelare corporala optiunea de a regla temperatura dorita in anumite zone ale corpului.

Aceasta procedura de impachetare termocuverta presupune invelirea pacientului intr-un material impermeabil care este incalzit pana la temperaturi de 60°-85° C. Ca urmare a incalzirii pana la aceste temperaturi, corpul reuseste sa elimine toxinele, iar porii de la nivelul pielii sunt dilatati astfel incat sa permita intrarea efectiva a principiilor active. Acest tratament cu impachetari termocuverta este prima etapa pentru oricare terapie care vizeaza reducerea in greutate, fiind considerat un tratament complementar, dar in acelasi timp indispensabil altor terapii de electrostimulare.

In cadrul impachetarilor cu patura termica o sedinta dureaza 45 de minute, iar numarul de sedinte recomandat pentru un tratament complet in cadrul acestor proceduri este de 10-12 sedinte, cu un numar de 2-3 sedinte pe saptamana. Pentru a creste eficienta tratamentului de impachetare corporala in termocuverta, este recomandata aplicarea unui peeling corporal anterior impachetarii. Pe langa efectul de sauna avut de aceste impachetari corporale cu termocuverta, cu ajutorul cremelor folosite in cadrul acestor proceduri grasimea care nu dispare ca urmare a exercitiilor fizice este redusa.

Un alt obiectiv vizat de aceste proceduri corporale se refera la toniferea musculara in zonele unde exista probleme. Aceste proceduri stimuleaza musculatura astfel incat aceasta isi va recapata fermitatea si elasticitatea. Mai mult, aceste proceduri contribuie la tonifierea si intinderea pielii.

Principalele beneficii aduse de procedurile care presupun impachetari termocuverta se refera la scaderea circumferintei zonelor afectate de celulita, reducerea aspectului neplacut al celulitei, detoxifierea organismului, regasirea elasticitatii la nivelul pielii, accelerarea metabolismului, dar si relaxarea organismului. Termocuverta reprezinta o solutie cu adevarat inovatoare in tratamentele de remodelare corporala, iar aceste proceduri sunt puse la dispozitia pacientilor care aleg salonul de infrumusetare Routine Beauty Center din Pitesti.

In cadrul procedurilor de impachetari corporale cu termocuverta la Routine Beauty Center vei beneficia de supervizarea fiecarei sedinte de catre un specialist in remodelare corporala. De asemenea, inainte de inceperea acestor proceduri de remodelare corporala fiecare pacient va beneficia de un consult si de o evaluare astfel incat sa beneficieze de cele mai eficiente abordari pentru diminuarea stratului adipos si pentru indepartarea celulitei. Daca pana acum nu ai apelat la astfel de proceduri cu patura termica, Routine Beauty Center te invita sa beneficiezi de avantajele acestei proceduri folosite in tratamentele de remodelare corporala.

Imaginea ta conteaza!

0729 494 891

Routine Beauty Center, Strada Victoriei, nr. 1A, Pitesti, in spatele restaurantului Mateo