Manichiura si pedichiura

Pentru un look perfect nu este suficient sa te ingrijesti de aspectul fizic, de aspectul tenului si de aspectul parului, ci este nevoie sa acorzi atentie pentru o manichiura si o pedichiura deosebita si ingrijita. Este foarte important sa stim cum trebuie sa avem grija de sanatatea unghiilor, dar si care sunt cele mai noi abordari astfel incat sa ne bucuram de un aspect perfect ingrijit al unghiilor. In acest context serviciile de manichiura si pedichiura oferite de Routine Beauty Center in Pitesti reprezinta o alegere foarte inspirata pentru a te bucura de cele mai noi tendinte in materie de manichiura si pedichiura.

Tratamentele de manichiura

Tratamentele de manichiura si pedichiura oferite de expertii care lucreaza pentru Routine Beauty Center inseamna posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de culori care raspund pana si celor mai exigente preferinte, dar si posibilitatea de a alege cele mai renumite si rezistente brand-uri in materie de produse folosite pentru manichiura si pedichiura. Sunt folosite cele mai calitative ustensile astfel incat sa nu existe deteriorari la nivelul unghiilor, iar fiecare procedura este realizata respectand cele mai ridicate standarde de igiena.

La fel ca si in alte proceduri de ingrijire corporala, si in cazul ingrijirii unghiilor tehnicile au evoluat in ultimii ani. In acest context nu este de mirare faptul ca tehnicile folosite pentru tratamentele de manichiura si pedichiura sunt astazi de cele mai multe ori regasite prin prisma unui concept integrat care vizeaza deopotriva sanatatea unghiilor, dar si ingrijirea si aspectul deosebit al acestora. Acest concept integrat vizeaza atat unghiile de la maini, cat si unghiile de la picioare.

Odata ce alegi procedurile de manchiura si pedichiura de la Routine Beauty Center vei avea oportunitatea de a fi in tendinte atunci cand vine vorba despre forma unghiilor, culorile folosite pentru unghii, dar si anumite aplicatii folosite pentru a obtine aspectul dorit. Specialistii care lucreaza in salonul nostru de infrumusetare sunt la curent cu cele mai noi tendinte in manichiura si pedichiura. Astfel exista posibilitatea de a avea unghiile pe care le-ai vazut intr-o revista mondena sau pe care le-ai apreciat in aparitia publica a unei vedete din showbiz.

Fie ca iti doresti sa beneficiezi de manichiura clasica sau de pedichiura clasica, fie ca vrei sa ai un aspect ingrijit al unghiilor care sa fie in cele mai noi tendinte, salonul de infrumusetare Routine Beauty Center iti pune la dispozitie o multitudine de stiluri in privinta manichiurii si a pedichiurii. In cadrul sedintelor procedurilor de manichiura si pedichiura specialistii nostri vor acorda grija inclusiv pielii din jurul unghiilor astfel incat mainile si picioarele tale sa fie hidratate corespunzator si sa nu existe piele crapata, intarita, descuamanta sau cu aspect neingrijit.

Indiferent daca urmeaza sa participi la un eveniment si vrei sa arati impecabil sau daca vrei sa te bucuri zi de zi de un aspect ingrijit, manichiura si pedichiura trebuie sa se regasesca printre procedurile pe care ti le daruiesti periodic. Programeaza-te pentru o sedinta de manichiura si pedichiura la Routine Beauty Center in Pitesti!

Imaginea ta conteaza!

0729 494 891

Routine Beauty Center, Strada Victoriei, nr. 1A, Pitesti, in spatele restaurantului Mateo